ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟΙ Η ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΙ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΟΙ

Κυριακή 8 Απριλίου 2012

Εθελοντική πρόσθετη εκπαιδευτική βοήθεια


                                                               Καρδίτσα  09/ 01 / 2012

ΕΛΜΕ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ    

ΗΡΩΩΝ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ 3
ΤΗΛ. : 244102619727646      ΠΡΟΣ: ΣΧΟΛΕΙΑ ΝΟΜΟΥ   
FAX : 2441026197                                    ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
                                                                            



Θέμα:   Εθελοντική πρόσθετη εκπαιδευτική βοήθεια


Η χώρα μας μαστίζεται από μια πρωτοφανή οικονομική κρίση που πλήττει τους πολίτες, ιδιαίτερα όσους ανήκουν στα μεσαία και κατώτερα κοινωνικά στρώματα.
Μεγάλα θύματα αυτής της κρίσης είναι οι μαθητές. Είναι αυτά που όλοι τα νοιώθουμε ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.
Γνωρίζουμε όλοι ότι πολλές οικογένειες μαθητών μας δεν έχουν πλέον την οικονομική δυνατότητα για να προσφέρουν εξωσχολική εκπαιδευτική βοήθεια στα παιδιά τους. Ορισμένα όμως από αυτά χρειάζονται  επιπλέον εκπαιδευτική στήριξη πέραν της ενδοσχολικής. 
Οι μαθητές του Λυκείου, οι οποίοι προετοιμάζονται για τις εξετάσεις για τα ΤΕΙ και τα ΑΕΙ έχουν και τη μεγαλύτερη ανάγκη. Αλλά και οι μαθητές των μικρότερων τάξεων έχουν ανάγκη στήριξης.
Για όλα τα παραπάνω, το ΔΣ της ΕΛΜΕ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ αποφάσισε να κινητοποιήσει  κάθε εκπαιδευτικό, ο οποίος μπορεί να διαθέσει  έστω και λίγο χρόνο ώστε να προσφέρει μια βοήθεια. Μία πρόσθετη εκπαιδευτική βοήθεια, μία πραγματική Πρόσθετη Διδακτική Στήριξη.
Έτσι, καλούμε όσους συναδέλφους  επιθυμούν να προσφέρουν σε εθελοντική βάση δωρεάν εκπαιδευτική στήριξη, σε όσους μαθητές επιθυμούν, να επικοινωνήσουν μαζί μας κατά προτίμηση στα παρακάτω e-mails: falexakos@hol.gr (Αλεξάκος Φώτης) ή sveron@sch.gr (Σβερώνης Ηλίας) ή elmekard@otenet.gr (ΕΛΜΕ Καρδίτσας) ή (αν δεν υπάρχει ευχέρεια στη χρήση του e-mail) στα τηλέφωνα: 6937577067 (Αλεξάκος Φ.) και 6973661191 (Σβερώνης Ηλ.)
Ευχαριστούμε προκαταβολικά για τον κόπο σας.



Για το Δ. Σ. της ΕΛΜΕ Καρδίτσας

   Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                       Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ



ΑΛΕΞΗΣ ΦΥΤΣΙΛΗΣ                 ΑΝΔΡΕΑΣ ΛΑΠΠΑΣ