ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟΙ Η ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΙ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΟΙ

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2024

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ

 


 

 

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ
ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9/2
ΣΤΙΣ 6.30μμ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ

 

          Το ΔΣ της ΕΛΜΕ Καρδίτσας στηρίζει τον δίκαιο αγώνα των αγροτών και καλεί τους εκπαιδευτικούς να συμμετέχουν στο πανκαρδιτσιώτικο συλλαλητήριο που θα γίνει την Παρασκευή 9 Φλεβάρη στις 18:30μ.μ στην Κεντρική πλατεία της Καρδίτσας

 

            Μείωση του κόστους παραγωγής, έργα για αντιπλημμυρική προστασία της παραγωγής τους, πλήρεις αποζημιώσεις για τις φυσικές καταστροφές, τιμές που θα καλύπτουν το κόστος παραγωγής και θα εξασφαλίζουν εισόδημα επιβίωσης. Για αυτά παλεύει η αγροτιά

 

            Είμαστε αλληλέγγυοι στον αγώνα τους, για να μείνουν στον τόπο τους, για να μην ξεριζωθούν από τα χωράφια τους. Ο αγώνας τους είναι και δικός μας για να μείνει ζωντανός ο τόπος μας, για να ανατραπούν αυτές οι βάρβαρες πολιτικές που επιβάλλουν οι εκάστοτε κυβερνήσεις, πολιτικές που καταστρέφουν τις ζωές μας και υποθηκεύουν το μέλλον των παιδιών μας.

 

            Η ίδια πολιτική που στερεί από τον αγρότη ένα αξιοπρεπές εισόδημα, στερεί από τη νεολαία το δικαίωμα στη μόρφωση, στις σπουδές, καταργεί το δημόσιο και δωρεάν χαρακτήρα της παιδείας, ευτελίζει με ελαστικές εργασιακές σχέσεις και με μισθούς πείνας τους εκπαιδευτικούς.

 

            ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΘΑ ΚΡΙΘΕΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ. Με συντονισμό, κλιμάκωση και ενιαίο μέτωπο με το κίνημα των μαθητών-φοιτητών-εκπαιδευτικών που αυτές τις μέρες βρίσκονται σε μαζικές κινητοποιήσεις για να μην περάσει το νομοσχέδιο για τα ιδιωτικά ΑΕΙ.

 

            ΟΛΟΙ στην Κεντρική πλατεία της Καρδίτσας την Παρασκευή 9 Φλεβάρη στις 18:30μ.μ