ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟΙ Η ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΙ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΟΙ

Πέμπτη 24 Μαρτίου 2022

ΑΠΕΡΓΙΑ 6/4

 ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ
ΓΙΑ ΚΟΙΝΗ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ

 

            Το ΔΣ της ΕΛΜΕ Καρδίτσας συμμετείχε και στις δυο συσκέψεις που έγιναν για τη ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ στις 6 Απρίλη.

            Εκτιμούμε ότι αναδείχθηκε η δυνατότητα να υπάρξει μια κοινή ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ όλων των σωματείων, συνδικάτων, συλλόγων και φορέων της Καρδίτσας. Κοινά προβλήματα, κοινές οι επιπτώσεις της κρίσης, κοινός πρέπει και μπορεί να είναι ο οργανωμένος, μαζικός συλλογικός αγώνας υπεράσπισης των δικαιωμάτων μας.

            Σ' αυτή την κατεύθυνση πρέπει να συμβάλλουν όλοι, ώστε να ευνοηθεί η μαζική συμμετοχή στην ΑΠΕΡΓΙΑ και στη ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ. Για να γεμίσουν ξανά από απεργούς και διαδηλωτές η πλατεία και οι δρόμοι της πόλης..

·      Για να ακουστεί δυνατά η φωνή του λαού και της νεολαίας της περιοχής ενάντια στον πόλεμο, απαιτώντας καμιά συμμετοχή- εμπλοκή της χώρας μας σ' αυτόν.

·      Για να ακουστεί δυνατά η φωνή των εργαζομένων για αυξήσεις στους μισθούς, ενάντια στην ακρίβεια, την εκμετάλλευση και τα χτυπήματα στο συνδικαλισμό.

·      Για να ακουστεί δυνατά η φωνή και των εκπαιδευτικών, για την υπεράσπιση των των εργασιακών και μορφωτικών δικαιωμάτων στο δημόσιο σχολείο, κόντρα στους ταξικούς φραγμούς, στις ελαστικές εργασιακές σχέσεις, στις κατηγοριοποιήσεις σχολείων και καθηγητών.

 

 

6 ΑΠΡΙΛΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ και ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΜΕ

ΓΙΑ ΕΙΡΗΝΗ -ΜΙΣΘΟΥΣ-ΠΑΙΔΕΙΑ-ΥΓΕΙΑ , ΖΩΗ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ