ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟΙ Η ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΙ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΟΙ

Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2022

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΩΝ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΗ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΣΧΟΛΕΙΩΝ -ΕΛΜΕ

 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΩΝ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΗ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
ΣΧΟΛΕΙΩΝ -ΕΛΜΕ

 

Συναδέλφισσες- συνάδελφοι

 Βρισκόμαστε σε μια περίοδο εξαιρετικά κρίσιμη, τόσο για τα εργασιακά και συνδικαλιστικά μας δικαιώματα, όσο και για τη λειτουργία των σχολείων και τα μορφωτικά δικαιώματα των μαθητών μας.

 

Αυτή η πραγματικότητα απαιτεί συλλογική στάση, στήριξη του σωματείου μας, διεύρυνση και ενίσχυση των δεσμών της Ε.Λ.Μ.Ε. με κάθε σχολείο του νομού, με κάθε συνάδελφο. Κάθε συνάδελφος μπορεί να γίνει φορέας της συλλογικής προσπάθειας, για να δοθεί ένα τέλος στον διαχωρισμό του συνδικαλιστή-εκπαιδευτικού από το σύνολο των συναδέλφων.

 

Το καταστατικό της Ε.Λ.Μ.Ε.Κ. προβλέπει την εκλογή από τον σύλλογο των διδασκόντων ενός τακτικού και ενός αναπληρωματικού συνδέσμου.

 

Ο σύνδεσμος μεριμνά για την επικοινωνία και συνεργασία του σχολείου με το Δ.Σ. της  ΕΛΜΕ, με σκοπό την ενημέρωση των συναδέλφων, για ζητήματα που αφορούν τον κλάδο μας και επίσης μεταφέρει τις απόψεις του συλλόγου διδασκόντων στο Δ.Σ. της Ε.Λ.Μ.Ε.Κ.

 

Στην κατεύθυνση  αυτή καλούμε το σύλλογο διδασκόντων του σχολείου σας, να συνεδριάσει και να εκλέξει τον εκπρόσωπό του (και έναν αναπληρωματικό) ,ο οποίος θα αναλάβει το ρόλο του συνδέσμου μεταξύ των καθηγητών του σχολείου  και του Δ.Σ. της Ε.Λ.Μ.Ε..

 

Το όνομα του/της συναδέλφου-συνδέσμου να σταλεί στο FAX της ΕΛΜΕ    2441026197 η  στο e-mail:elmekard@gmail.com

 Καρδίτσα 11-1-2022

Tο Δ. Σ. της ΕΛΜΕ Καρδίτσας