ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟΙ Η ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΙ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΟΙ

Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2024

 

ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΜΕ ΔΥΝΗΤΙΚΗ ΑΡΓΙΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΗΣ ΣΕ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ, ΠΟΥ ΑΝΤΙΤΙΘΕΤΑΙ ΟΛΜΕ ΚΑΙ ΕΛΜΕ


ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ Δ. ΧΑΡΤΖΟΥΛΑΚΗ ΚΑΙ Χ. ΧΟΤΖΟΓΛΟΥ


ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ Ο ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟΣ


Με μια εξωφρενική, τρομοκρατική ενέργεια, που ξεπερνάει κάθε όριο, το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο Αττικής, μετά από απαίτηση του Υπουργού Παιδείας, καλεί την συνάδελφο Χ. Χότζογλου, μέλος της ΕΛΜΕ Πειραιά, σε ακρόαση, προκειμένου να αποφανθεί αν θα τεθεί ή όχι σε δυνητική αργία!

Το “έγκλημά” της ήταν ότι εξέφρασε, από κοινού με μαθητές της, τη διαφωνία της με την πραγματοποίηση της αξιολόγησης σε νεοδιόριστη εκπαιδευτικό, δηλαδή εξέφρασε την αντίθεση του κλάδου στην αξιολόγηση, όπως αποτυπώνεται και στις συλλογικές αποφάσεις ΟΛΜΕ και ΕΛΜΕ.

Με αστήριχτες κατηγορίες, επιχειρούν να επιβάλλουν μια εξοντωτική ποινή πριν καλά-καλά ολοκληρωθεί το πειθαρχικό, πριν καλά-καλά υπάρξει απόφαση, κάτι που εκτός των άλλων, είναι και ανήθικο.

Θυμίζουμε ότι για την ίδια υπόθεση έχει παραπεμφθεί και ο συνάδελφος Δ. Χαρτζουλάκης, μέλος το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Πειραιά και αναπληρωτής και το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Πειραιά εκτιμά ότι αντίστοιχη διαδικασία θα κινηθεί και για εκείνον.

Πρόκειται για κλιμάκωση και αναβάθμιση της βιομηχανίας διώξεων (κάλεσαν σε ακρόαση και το Γιώργο Καββαδία, με το ερώτημα της δυνητικής αργίας, ενώ έχει συνταξιοδοτηθεί), όχι μόνο στον Πειραιά, αλλά και πανελλαδικά, ενάντια στην συνδικαλιστική δράση. Δεν θέλουν ούτε να μιλάμε, γυρίζοντας την εκπαίδευση πολλά χρόνια πίσω, στα πιο μαύρα χρόνια!

Το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Καρδίτσας, δηλώνει την αμέριστη συμπαράστασή της στους συναδέλφους.

ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ ΣΤΟΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ


ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΚΑΘΕ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΜΕ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΠΟΥ ΔΙΩΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ


ΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΦΡΑΓΜΟ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ!


ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ